Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Natalis Schoonheidszorgen

Pedicure | Manicure | Gelaatsverzorgingen | Epilaties

Verzorgingen aangepast aan iedere huidtype

met professionele BioBalance-producten

MINI-VERZORGING (30 min.)

Een snelle BASISVERZORTING voor wie op een snelle manier de huid wilt opfrissen en bescherming bieden. Er wordt gebruikt gemaakt van Lotusmasagegelmasker waarbij de gel wordt ingemasseerd en geen inwerking of extra reiniging nodig is maar de huid stimuleerd en voor celvernieuwing zorgt.


BASISVERZORGING (50 min.)

Een dieptereiniging die overtollig talg en onzuiverheden verwijdert zonder de huid te verstoren en zorgt onmiddellijk voor een frisse, stralende teint. Massage gebeurd met aangepaste gelaatsolie die voor een dieptehydratatie zorgt voor extra bescherming tegen vrije radicalen en veroudering zonder de huid zwaarder te maken. Ook de gelaatsmaskers zijn aangepast aan de noden en type van de huid.

Collageen

Ideale anti-veroudering

Crememasker wordt vervangen worden door collageengelmasker.

De collageenmaskers zorgen door de vrijgegeven substanties voor een hoge stofwisselingsactiviteit en door de grote hoeveelheid collageen die aanwezig is worden het algemene vochtigheidsgehalte en de elasticiteit van de huid sterk verbeterd. Dit masker zorgt voor een snel resultaat.

Oogmasker

met gevriesdroogde algenextracten

Voor een vlottere bloedcirculatie. De samenwerking van rijstpoeder en algen zorgt voor een zachre film die de cellen verenigt. Hierdoor wordt de huid extra beschermd en voelt ze meteen zacht aan, de oogcontouren beginnen onmiddellijk te stralen. Ideaal in combinatie met algemeen gelaatsmaskers. Wordt toegepast bijkomend bij een verzorging met oogampule.

Regenererend

met aangepaste alginaatmasker

Een intensere verzorging met milde reinigende werking door de speciale mineralen uit de toegepaste algen. Goed voor de doorbloeding en werkt erg verstevigend, alsook voedend en herstellend door afgifte van huideigen polysacchariden, minerlen, zouten, en zuurstof aan de behandelende huid.

Wenkbrauwen en wimpers

bijkomend maar ook apart mogelijk

Verven is een goede manier om de wimperharen van het begin bij de huid tot en met het uiterste puntje van een kleurtje te voorzien. Meestal wordt gekozen voor zwart maar ook bruin en blauw zijn mogelijk. Het grote voordeel van verven is dat de aanwezige haren veel zichtbaarder zijn waardoor de wimpers er voller en de ogen er veel sprekender uitzien. 

Paraffine

warm paraffinemasker

Basisverzorging met warm paraffinemasker met collageen en eltine. De plantaardige collageen heeft een genezend en voedende werking, ideaal voor een sterke hydratatie of bijkomend bij een crèmemasker om deze in te sluizen en dieper te laten inwerken. 

Puri-detoxverzorging

zuiverende werking

Basisverzorging met een zuiverend en regenererend vliesmasker.

De zuiverend en regenererende kracht door plantaardige bamboe-koolstofvezels zorgen voor een efficiënte detoxificatie van de huid, waardoor afvalstoffen, onzuiverheden en het teveel aan huidtalg verwijderd worden.